Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@08:48:28 GMT

احداث پایگاه دائمی امداد و نجات در بزرگراه اهر- تبریز

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۷۵۰۴۵

احداث پایگاه دائمی امداد و نجات در بزرگراه اهر- تبریز

به گزارش خبرنگار مهر، حمید منجم شامگاه یک شنبه در آئین کلنگ‌زنی پایگاه امداد و نجات جاده‌ای هلال‌احمر در بزرگراه اهر- تبریز افزود: پایگاه امداد و نجات جاده‌ای هلال‌احمر (یادمان شهید حاج قاسم سلیمانی) در بزرگراه اهر-تبریز به همت خیرین خلیل حسین‌زاده با اهدای زمین ۱۰۵۰ مترمربعی و سرمایه‌گذاری یک میلیارد تومانی معدن انجرد برای احداث، کلنگ‌زنی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منجم گفت: با توجه به اهمیت امدادرسانی در بزرگراه اهر- تبریز در مواقع بحرانی؛ احداث پایگاه دائمی امداد و نجات جاده‌ای در این محور ضروری بود که هزینه احداث این پایگاه را معدن انجرد بر عهده گرفت.

وی از آمادگی نجات‌گران و داوطلبان جمعیت هلال‌احمر آذربایجان‌شرقی علی‌رغم تمامی مشکلات برای مقابله با بحران‌ها خبر داد و یادآور شد: داوطلبان جمعیت هلال‌احمر با کمترین دریافتی شبانه‌روز در خدمت مردم آذربایجان‌شرقی هستند.

سرپرست جمعیت هلال‌احمر آذربایجان‌شرقی بابیان این‌که هلال‌احمر استان جزو جمعیت‌های فعال و پویا است، خاطرنشان کرد: با حمایت رئیس جمعیت هلال‌احمر کشور، ان‌شاالله مشکلات داوطلبان جمعیت هلال‌احمر اهر اعم از قرارداد و دریافتی آن‌ها را مرتفع کنیم.

زمین پایگاه امداد و نجات توسط یک خیر اهدا شد

رئیس جمعیت هلال‌احمر اهر نیز در این مراسم گفت: زمین پایگاه امداد و نجات هلال‌احمر (زنجیربلاغ) به مساحت ۱۰۵۰ مترمربع در سال ۹۴ توسط خلیل حسین‌زاده به جمعیت هلال‌احمر جهت احداث پایگاه دائمی اهدا شد.

اصغر رسولی افزود: در سال ۹۵ پایگاه امداد و نجات زنجیربلاغ قرار بود از سوی عادل پیری خیر بزرگوار احداث شود، ولی متأسفانه بنا به دلایل نامعلومی از احداث ساختمان پایگاه امداد و نجات منصرف شدند.

وی گفت: پایگاه امداد و نجات زنجیربولاغ به‌صورت فصلی و کانکسی است که نجات‌گران سرمای زمستان و گرمای تابستان را برای خدمات‌رسانی به مردم و آسیب‌دیدگان متحمل می‌شدند.

وی گفت: پیمانکار پروژه پایگاه امداد و نجات هلال‌احمر زنجیربلاغ از سوی معدن انجرد انتخاب شده و بر اساس برآوردها احداث این پایگاه بیش از یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان خواهد بود که یک میلیارد تومان آن از سوی معدن انجرد و مابقی از سوی جمعیت هلال‌احمر تأمین می‌شود.

رسولی ادامه داد: طبق قرارداد انعقاد شده، پیمانکار بایستی ظرف ۶ ماه پایگاه امداد و نجات زنجیربلاغ را تکمیل و تحویل دهد.

کد خبر 5435357

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان امداد و نجات هلال احمر شهرستان اهر تبریز ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا همدان لیگ برتر فوتبال ایران اردبیل واکسن کرونا عکس استانها گرگان خراسان رضوی جهاد تبیین پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال احمر بزرگراه اهر معدن انجرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۵۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر استقرار پایگاه‌های امداد و نجات دریایی در نقاط مختلف ساحلی استان را یک ضرورت دانست و گفت: ساخت ۵ پایگاه امداد دریایی در نوار ساحلی استان بوشهر نیاز به توجه ویژه است. - اخبار استانها -

احسان ایزدپناه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا اشاره به فعالیت 20 پایگاه امداد هلال احمر در بخش‌های مختلف در استان بوشهر اظهار داشت: اکنون پایگاه‌های امداد جاده‌ای، کوهستان، سگ‌های جستجو و نجات آنست، امداد دریایی فعال است.

وی خانه‌های هلال در استان بوشهر را 134 مورد بیان و خاطرنشان کرد: از 134 خانه هلال استان 52 مورد در نقاط شهری و 82 خانه هلال در روستاها مستقر است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر نقش خانه‌های هلال در عرصه آموزش و رسیدگی به حوادث را بسیار مهم دانست و بیان کرد: اکنون 2 هزار و 581 نفر در استان بوشهر عضو خانه‌های هلال هستند بر اساس برنامه باید یک ششم روستاهای استان بوشهر دارای خانه هلال باشند که آمادگی لازم برای این مهم وجود دارد.

ایزدپناه راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات در خانه‌های هلال را مورد اشاره قرار داد و گفت: 4 خانه هلال استان برای راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی پیش قدم هستند و اکنون مناطق انارستان، سعدآباد، بندر ریگ و خیارزار از این مرکز بهره‌مند هستند.

وی وضعیت پایگاه امداد ساحلی در استان بوشهر را نامطلوب دانست و تأکید کرد: نوار ساحلی شهرستان گناوه که همیشه پذیرای حجم بالایی از مسافرین و گردشگران در فصول مختلف سال است ولی از پایگاه امداد ساحلی بی‌بهره است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با اشاره به وجود قایق، تجهیزات غواصی، نیروی انسانی امدادی مجرب و امکانات لازم برای خدمات‌رسانی در امداد دریایی در گناوه ولی پایگاه امدادی هلال احمر در گناوه وجود ندارد. با وجود نبود پایگاه امداد دریایی در گناوه ولی نجات‌گران در سال گذشته در 31 عملیات 39 نفر از غرق‌شدگی نجات دادند.

وی زمین ایجاد پایگاه دریایی امدادی در گناوه را در بستر دریا دانست و بیان کرد: در شهر ساحلی بوشهر هم با وجود استقرار تجهیزات لازم امدادی ولی پایگاه امدادی وجود ندارد که انتظار می‌رود به این مطالبه مهم توجه ویژه شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر امداد پایگاه دریایی در شهر ساحلی دیر را هم نامساعد دانست و گفت: در شهر کنگان زمین لازم اختصاص یافته ولی بودجه لازم برای ساخت پایگاه امداد دریایی تخصیص نیافته است.

ایزدپناه با بیان اینکه پایگاه امداد دریایی در ساحل دلوار وضعیت نامناسبی ندارد، اضافه کرد: ساخت 5 پایگاه امداد دریایی در نوار ساحلی استان بوشهر نیاز به توجه ویژه است.

وی یکی از دیگر مشکلات مهم استان بوشهر امداد هوایی دانست و تصریح کرد: با وجود مجوز برای راه‌اندازی امداد هوایی هلال احمر، ولی اکنون بیش از 4 سال ساخت آشیانه بالگرد هلال احمر متوقف شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر اعتبار مصوب برای ساخت آشیانه بالگرد هلال احمر را 4 میلیارد تومان دانست و گفت: تاکنون 130 میلیون تومان آن تخصیص یافته که جوابگوی طرح مورد نظر نیست.

ایزدپناه از نبود پایگاه امدادی هلال احمر در شهرستان عسلویه خبر داد و بیان کرد: ساخت نخستین پایگاه امدادی هلال احمر در منطقه بنود عسلویه امسال اجرایی می‌شود.

وی از آمادگی ایجاد مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر خبر داد و تصریح کرد: با توجه به وجود امکانات از جمله تجهیزات و نیروی انسانی مجرب زمینه لازم برای راه‌اندازی مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر فراهم است.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر
  • امدادرسانی‌ هلال‌احمر به بیش از ۵۰۰۰ نفر در سیل و آب‌گرفتگی اخیر
  • امدادرسانی به بیش از ۵۰۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۲۳ استان
  • ۲۱ استان کشور متأثر از سیل و آبگرفتی
  • برخورد پژو با ستون پل در جاده خدابنده ۲ فوتی گذاشت
  • امدادرسانی هلال احمر به بیش از ۱۹۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی
  • امدادرسانی نیرو‌های عملیاتی هلال احمر به بیش از ۱۹۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی / ۷۸ عملیات امداد و نجات در ۴۸ ساعت گذشته صورت گرفت
  • دختر ۱۴ ساله گرفتار در حوض انبار با کمک امداد گران نجات یافت
  • دستور ویژه رییس هلال احمر برای نجات یسنا
  • یک کشته و ۲ مصدوم در سانحه رانندگی در قزوین