Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای دکتر بهمن نقی پور در جلسه کمیته‌های تخصصی قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت آذربایجان شرقی، با تاکید بر اینکه همه به خصوص رسانه‌ها باید در زمینه ترویج و رونق امر ازدواج و فرزندآوری پای کار بیایند، افزود: ترغیب، تشویق، پرداخت رسانه‌ای در قالب مصاحبه و گزارش‌های خبری از خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر، یکی از ابزار‌های مهم در راستای تعالی سلامت و جوانی جمعیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او از مدیران میانی دانشگاه علوم پزشکی در رده‌های مختلف خواست تا با هماهنگی کامل در راستای تحقق برنامه‌های قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت قدم بردارند.

او  ضرورت ایجاد امکانات رفاهی برای کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تبریز را یادآور شد و اظهار داشت: در این راستا ضروری است زمینه دورکاری ویژه مادران باردار طبق قانون مورد توجه ویژه قرار بگیرد و مصوبات کمیته‌ها باید بررسی و تسریع در روند اجرایی آن‌ها اتخاذ شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تاکید بر ضرورت تسهیل شرایط ازدواج در جامعه، گفت: یکی از بزرگ‌ترین امور خیری که انسان می‌تواند در پیشگاه خدای متعال انجام دهد تشویق و فراهم کردن شرایط ازدواج مسلمین است چرا که با تحقق این هدف بسیاری از حواشی و مشکلات عدیده جامعه اصلاح خواهد شد.

آقای دکتر نقی پور همچنین با تبریک روز خبرنگار، تقارن این روز با عاشورای حسینی را به فال نیک گرفت و افزود: این تقارن اهمیت مسئولیت زینب گونه خبرنگاران انقلابی و ولایی را بیش از پیش برایمان یادآور می‌شود.

 او اظهار داشت: حضرت زینب (س) با صبوری و مقاومت پیام قیام سیدالشهدا را به گوش جهانیان تا روز قیامت رساندند و با بیان شیوا و علی گونه خود کاخ کفر و استکبار و دروغ را با شجاعت تمام و در مرکز همان کفر در هم کوبیدند و بدون تردید اقتدا به آن حضرت در روایت صادقانه و خالصانه، دقیق و واقع بینانه و مقابله با تحریف و شایعه از ملزومات جهاد تبیین می‌باشد که همانا خبرنگاران در صف مقدم این جهاد در نظام جمهوری اسلامی ایران قرار دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی خبرنگاران تعالی سلامت جوانی جمعیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۴۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت

  به گزارش­ خبرگزاری صدا و سیما­؛ ­ماما‌های عضو هیئت مدیره نظام پزشکی‌های سراسر کشور در مراسمی که با حضور رئیس و اعضای هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی برگزار شد، بیانیه‌ای را صادر کردند. در این بیانیه آمده است: حرفه مامایی یکی از قدیمی­­ ترین­­ رشته‌های گروه پزشکی است که همواره در ارتقای سلامت زنان، کودکان و سلامت خانواده نقش ویژه­ای­داشته است. امروز که کشور شاهد چالش‌های جمعیتی ناشی از کاهش نرخ باروری است و تغییرات اقلیمی و محیط زیستی از یکسو و ظرفیت‌های تکنولوژی و هوش مصنوعی از سوی دیگر سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار داده است، ضرورت دارد تا تغییر نگرش اساسی در مسئولین نظام سلامت و سازمان‌های مختلف جهت بهره­ ­مندی­ ­فراگیر خانواده‌ها به خصوص زنان باردار از خدمات با کیفیت مامایی و سلامت باروری صورت پذیرد تا بتوان با تبیین نقش­­ ماماها­­ در نظام سلامت برای دستیابی به اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گام‌های اساسی برداشت. لزوم توجه به سلامت نسل آینده و حل بحران‌هایی نظیر کاهش ازدواج، کاهش نرخ باروری و افزایش سزارین و عوارض ناشی از آن در مادران و کودکان ایجاب می‌نماید تا همگام با کشور‌های پیشرفته جهان، جایگاه و استقلال حرفه‌ای ­ماماه­ای­ کشور مورد توجه قرار گیرد. در این راستا جامعه مامایی کشور مصرانه خواستار رفع چالش‌های ذیل است تا بتواند با فراغ بال در خدمت نظام سلامت و زنان و نوزادان کشور باشد: - اصلاح نظام پرداخت در زایشگاه‌ها و پرداخت تعرفه زایمانی به­­ ماماهای­­ عامل زایمان در مراکز دولتی فاقد متخصص زنان - ⁠پرداخت ۳۰ درصد از تعرفه زایمان به­­ ماماهای­­ عامل زایمان در مراکزی که متخصص زنان حضور دارد و زایمان توسط­­ ماما­ ­انجام می‌شود. - ⁠پرداخت تعرفه‌های خدمات غیر زایمانی در حین­ لیبر - استاندارد سازی نیروی انسانی­­ ماما­­ برای حمایت و تکریم مادر باردار در حین­ لیبر­، زایمان و بهره­ ­مندی­­ تمامی مادران از مراقبت نفر به نفر مامایی در حین زایمان - فراهم شدن امکان حضور­ ­ماما­­ همراه (حسب درخواست مادر) در تمامی مراکز زایشگاهی دولتی و خصوصی - اجرای ماده ۴۵ قانون جوانی جمعیت جهت پوشش کامل بیمه‌ای خدمات مامایی (دارو، ­پارکلینیک) توسط بیمه‌های پایه و تکمیلی بالاخص بیمه تأمین اجتماعی. در پایان پیشنهاد می‌شود تا جهت نیل به اهداف قانون جوانی جمعیت و بهبود کیفی خدمات سلامت باروری و سلامت مادر و نوزاد، ساختار تشکیلاتی مامایی به اداره کل مامایی و سلامت باروری در حوزه ستادی وزارت بهداشت ارتقا یابد.

دیگر خبرها

  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • فعالیت بیش از ۸۵۰ نفر ماما در استان کرمانشاه
  • ماماها سفیر جوانی جمعیت هستند
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت