Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی با بیان اینکه 60 درصد مردم الگوی مصرف را رعایت می‌کنند، گفت: اگر می‌خواهیم امسال قطعی آب نداشته باشیم باید به شکل صحیح آب مصرف کنیم.

محمد خانی روز دوشنبه، 23 مردادماه، در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: باتوجه به وضعیت جمعیتی استان، باید از ذخیره آب موجود به خوبی استفاده کرد نه اینکه کم مصرف کنیم بلکه درست و بهینه مصرف کنیم و از مصارف غیر ضرور چون شستشوی خودرو و آبیاری باغچه باید خودداری کنند تا جزو کم مصرف‌ترین‌ها شده و کمکی برای تامین آب سایر شهروندان کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: متوسط مصرف به ازای هر فرد در هر شبانه روز ۱۵۰ لیتر تعیین شده است که با این مقدار تمامی مصارف ما تامین می‌شود اما باتوجه به اینکه معمولاً اکثر ما پرمصرف هستیم، این مقدار به ۲۲۵ لیتر رسیده است.

وی افزود: مسئله‌ی آب به‌گونه‌ای نیست که تنها یک سازمان بر روی آن کار کند، بلکه تمامی سازمان‌ها و ارگان‌ها باید همکاری کنند تا استفاده‌ی بهینه‌ای از آب داشته باشیم.

خانی ادامه داد: شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی در ۶۹ نقطه شهری با ۳ میلیون نفر جمعیت شهرنشین و ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر روستایی خدمات ارائه می‌دهد.

وی با بیان این که متأسفانه امسال با کاهش بارندگی روبه رو هستیم، گفت: در مقایسه با بلند مدت ۲۲ میلی متر کاهش بارندگی داریم ولی نسبت به سال قبل میزان بارش‌ها برابر است. در شمال استان بارندگی خوب بود ولی در جنوب استان بارندگی کم بود.

مدیرعامل آب و فاضلاب آذربایجان شرقی در خصوص مشکل آب شرب در روستاهای استان اظهار کرد: ۷۰۰ روستای استان با مشکل تأمین آب مواجه است. در کلانشهر تبریز تأمین آب پایدار بوده و قطعی نداریم، البته به صورت مقطعی و در حوادث ممکن است قطعی جزئی داشته باشیم. وضعیت تأمین آب شرب آذربایجان شرقی نسبت به دیگر استان‌ها پایدارتر است.

وی افزود: در مقایسه با کلانشهرها، تبریز تنها کلانشهری است که بدون قطعی آب بوده ولی شهروندان توجه کنند که شرایط شکننده است. در شهر تبریز میزان تولید و مصرف آب برابر است و اگر مصرف بالا برود و یا حادثه‌ای اتفاق بیفتد احتمال قطعی آب وجود دارد و باید شهروندان در مصرف آب مدیریت درست را در اولویت قرار دهند.

وی ادامه داد: پروژه آبرسانی ارس در دراز مدت برای تبریز و شهرهای مسیر و صنایع از رودخانه ارس درحال اجراست و می‌تواند مشکل آب شرب تبریز را برطرف کند.

وی گفت: در ۲۶۰ روستا طی سال جاری عملیات آبرسانی درحال انجام بوده و از این تعداد عملیات اجرایی ۱۳۰ روستا امسال به پایان می‌رسد و مابقی زمان بر است و در سال دیگر به اتمام خواهد رسید. پروژه آبرسانی در ۱۲۱ روستا در ورزقان، کلیبر، خداآفرین و هشترود از سمت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا می‌شود و هم اکنون بیش از ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

خانی ابراز کرد: تا سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان آذربایجان شرقی از نعمت آب شرب بهره مند می‌شوند.

وی  در خصوص تصفیه خانه‌های استان نیز گفت: هشت تصفیه خانه در استان درحال اجرا است که پروژه مدول دوم تبریز و تصفیه خانه آذرشهر مهمترین آنها هستند چراکه خروجی این تصفیه خانه‌ها به دریاچه ارومیه منتقل می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی ادامه داد: در سفر اخیر ریاست جمهوری به استان به این دو تصفیه خانه ۴۵۰ میلیارد تومان تخصیص یافته است. با راه اندازی فاز اول مدول دوم در هفته دولت به صورت آزمایشی می‌توانیم ۵۰ میلیون مترمکعب آب در سال به دریاچه ارومیه منتقل کنیم. اعتباری که برای راه اندازی فاز اول هزینه شده در طول شش سال اخیر ۴۰۰ میلیارد تومان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شرکت آب و فاضلاب الگوي مصرف آبرسانی به روستاها آذربايجان شرقي آب و فاضلاب آذربایجان شرقی تصفیه خانه آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۷۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۷ نفر اراذل و اوباش در منطقه رواسان تبریز

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان شرقی از بازداشت هفت نفر از اراذل و اوباش که در منطقه رواسان تبریز با اقدامات هنجارشکنانه به تعدادی از خودروهای شهروندان خسارت وارد کرده بودند، خبر داد.

سرهنگ هاشم شعفی در تشریح این خبر گفت: در پی کسب خبری مبنی براینکه تعدادی اراذل و اوباش در منطقه رواسان با استفاده از قمه و قداره و اقدامات هنجارشکنانه باعث ایجاد رعب و وحشت شهروندان شده و به تعدادی از خودروهای شهروندان خسارت وارد کرده‌اند، بلافاصله شناسایی و دستگیری این افراد در دستور کار پلیس امنیت عمومی استان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی استان با اشراف اطلاعاتی و در عملیات غافلگیرانه تعداد هفت نفر از این افراد را دستگیر و شناسایی کرده و دستگیری سایر همدستان این متهمان را در دستور کار قرار دادند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس آذربایجان شرقی، وی با تاکید براینکه آرامش و امنیت مردم خط قرمز پلیس است، گفت: افرادی که بخواهند با هیبت پوشالی، امنیت عمومی مردم را به مخاطره بیاندازند با برخورد شدید پلیس مواجه خواهند شد.

وی از شهروندانی که توسط این افراد خسارت دیده اند؛ درخواست کرد تا برای شکایت و مطالبه خسارت از افراد دستگیر شده به پلیس امنیت عمومی استان مراجعه کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • برگزاری چهارمین همایش معاونان و رؤسای شورا‌های حل اختلاف شمالغرب کشور در تبریز
  • تصادف زنجیره‌ای در محور بستان آباد - تبریز
  • بازداشت ۷ نفر اراذل و اوباش در منطقه رواسان تبریز
  • ۱۰ مصدوم بر اثر تصادف زنجیره‌ای در محور بستان آباد - تبریز
  • آغاز طرح ملی طوبی در تبریز
  • معرفی نفرات برتر مسابقات کشوری شطرنج در مراغه
  • برگزاری دوره آموزشی طرح ملی طوبی در تبریز
  • تصادف در محور اهر-تبریز ۹ نفر را روانه بیمارستان کرد
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در تبریز
  • قهرمانی تیم درناباطری تبریز در مسابقات والیبال ساحلی مراغه